Studio Portretten

Untitled photo

Heb je altijd al graag een professionele fotoshoot willen doen?


Maar dacht je dat je daar niet geschikt voor was ?


Iedereen kan bij mij terecht voor studio portretten:
Met de juiste aandacht en techniek wordt ook jij fotogeniek!


Waarom een professionele fotoshoot?


Er zijn vele redenen om de studio in te gaan. Dat kan variëren van een goede foto nodig hebben voor promotie van jezelf op, bijvoorbeeld,  Linked In, voor de website van je eigen onderneming, voor de omslag van je eigen boek of de hoes van je CD. Misschien ben  je een eigen  portfolio aan het samenstellen, of doe je dat voor een (klein)kind, gericht op een carrière als bijv. fotomodel.

Ook fotografeer ik veel body builders, die hun ontwikkeling willen bijhouden.

Voor al deze doeleinden is een amateurfoto niet geschikt. Want behalve een goede camera, met de juiste lenzen komt er heel wat deskundigheid kijken om een goede foto te maken. De uitlichting van het onderwerp is daarbij essentieel. De ervaring van de fotograaf kan het verschil maken tussen succes en het tegendeel.

Blader eens door de voorbeelden en je zult versteld staan van de mogelijkheden voor fotoshoots  in de studio.

Daylight LoftStudio For Rent

Hier ben ik aan het werk in mijn favoriete fotostudio  in Almere.

Het model op de foto's is de talentvolle elfjarige Elke Britta.

Foto's: (c) Wim Sonius

Daylight LoftStudio For Rent

Eindeloos veel mogelijkheden

Karel Uniform 1-506

Je kunt kiezen uit een eenvoudige portretserie ("headshots") of een uitgebreide serie met meerdere poses.
Kijk maar eens tussen de voorbeelden op deze pagina wat er allemaal mogelijk is, voor wat betreft poses en uitlichting van het model.


Achtergronden


In de studio kies je meestal een neutrale achtergrond. Wit, grijs en zwart zijn de meest gangbare kleuren. De keuze is afhankelijk van het effect dat we willen bereiken. Afhankelijk van het gebruiksdoel kan het beeld van de geportretteerde daarna eventueel vrij gemaakt worden en  tegen een andere achtergrond gezet.

Hieronder zie je voorbeelden van het gebruik van verschillende achtergronden bij studio opnames.


Elke-405-bewerkt

Het Resultaat

Waar is de studio?


Voor alle portretten kun je terecht in mijn studio in Doorwerth. Uitgebreidere series  met verschillende poses inclusief ten-voeten-uit ( full-body) portretten neem ik op in Almere, in een zeer ruime, luxe studio, voorzien van specialistische apparatuur.Wil je liever op een andere locatie? Ook dat kan. Zie Portret op locatie.


Digitaal of afdruk?


Wil je je foto's digitaal ontvangen of als afdruk? De keus is aan jou. Wij verzorgen afdrukken op alle mogelijke media: papiersoorten, canvas, dibond, aluminium, etc. Ook maken wij desgewenst fotoboeken voor je.


Powered by SmugMug Owner Log In