Foto's bestellen

Digitaal

Kom je een foto van jezelf tegen op deze website, dan mag je het digitale bestand gebruiken voor privé doeleinden, waaronder je social media, onder vermelding van de fotograaf.

Om misbruik tegen te gaan zijn de meeste foto's echter afgeschermd tegen  kopiëren. Stuur me een mailtje en je krijgt  een tijdelijke link om de betreffende foto of foto's te kunnen downloaden of bestellen.

Downloadbare fotobestanden zijn altijd in lage resolutie en bevatten een watermerk.

Wil je hoog resolutie foto's zonder watermerk? Lees dan in het volgende tekstblok wat de andere mogelijkheden zijn.Afdruk

Cliënt foto's en afdrukken van de meeste evenement foto's op deze website, in hoge resolutie en zonder watermerk, zijn on line te koop, gedurende 2 maanden na publicatie, via Picture Present.

De precieze link staat vermeld in de betreffende foto gallery.

Staat je foto niet (meer) op Picture Present? Neem dan contact op via het Contact formulier en specificeer je wens.


Behalve afdrukken van hoge kwaliteit in alle maten en papiersoorten, kun je  DOOR HIER TE KLIKKEN gemakkelijk allerlei fotoproducten bestellen VAN JE DIGITALE BESTANDEN.

Zoals fotoboeken, foto op dibond, canvas, hout, X-Pozer en achter acrylglas, fine art posters van expositiekwaliteit (op Epson papier), kalenders en nog veel meer.
Mocht je belangstelling hebben voor afdrukken in extreem hoge (museum)kwaliteit op speciale papiersoorten zoals die uit het Hahnemühle -gamma of een bariet papier, dan kan dat ook; neem dan contact met ons op.


LET OP: Voor commercieel gebruik gelden andere tarieven dan voor privé gebruik - neem daarvoor contact met ons op.


Powered by SmugMug Owner Log In