Evenementen

Tattoomania, NL

Bij evenement fotografie maak ik portretten van mensen die spontaan ergens mee bezig zijn. Ook komt het voor dat ik mensen vraag om ter plaatse even voor me te poseren of dat ze dat zelf aanbieden.


De fotoreportages van evenementen worden gemaakt in opdracht van een magazine, de organisator van het evenement of voor mijn eigen portfolio.Als vrij fotograaf werk ik aan verschillende  thema's, waarbij evenementen een rol kunnen spelen. In mijn vrij werk  komen de volgende thema's voor: subculturen -ballet -  pencak silat - black metal - tattoo art - stoere glamour - fitness & body building - Americana / '50s / cars - L.A.R.P. (live action role playing).

Hieronder zie je  foto's van een native american pow wow, living statues, tattoo conventions , metal en gothic festivals, L.A.R.P.  en de befaamde Zwarte Cross.


Evenementen

Foto's kopen?


Afdrukken van de meeste evenementfoto's op deze website zijn te koop.  Stuur een mailtje met het bestand nummer en ik laat je weten uit welke afdrukmogelijkheden je kunt kiezen.

Voor redactioneel een/ of commercieel gebruik gelden andere condities dan voor privé gebruik. Vermeld dus altijd het gebruiksdoel van de foto.


Powered by SmugMug Owner Log In